Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Klaterweg 9 R A4 | 8085 SB DOORNSPIJK

€ 59.500,-

vrij op naam

Omschrijving:

Betoverend kunststof chalet in Doornspijk: Rust en ruimte

Stel je voor: je rijdt door de schilderachtige bossen van de Veluwe, de weg kronkelt door het groen, en je voelt de alledaagse stress van je afglijden. Bij aankomst op Camping de Scheepsbel in Doornspijk voel je direct de rust en sereniteit die deze plek te bieden heeft. Verscholen in een rustig deel van het park, vind je dit prachtige chalet uit 2002, een modern en onderhoudsarm juweeltje, klaar om jouw toevluchtsoord te worden.

Je parkeert de auto en stapt uit, de frisse boslucht vult je longen terwijl je naar de deur van het chalet loopt. Dit chalet staat op huurgrond en biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. De woonkamer, licht en modern ingericht, verwelkomt je met openslaande deuren die direct naar een zonnig terras leiden. Hier, met uitzicht op het bos, geniet je van je ochtendkoffie terwijl je luistert naar het gezang van vogels en het geritsel van de bladeren.

Binnen vind je twee ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte, waardoor het chalet comfortabel plaats biedt aan vier personen. De badkamer is stijlvol en eigentijds, voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De keuken, compleet uitgerust, nodigt je uit om heerlijke maaltijden te bereiden na een dag vol avontuur in de natuur.

De ligging van het chalet op het zuiden zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van de zon op je terras, een ideale plek voor een barbecue met vrienden of een rustige middag met een goed boek. Hoewel permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet zijn toegestaan, biedt dit chalet je de perfecte ontsnapping voor weekenden en vakanties.

Veluwe Chalets Makelaars - Uw specialist in recreatief vastgoed op de Veluwe.


Camping de Scheepsbel: Rust en vertier

Ontdek de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin op Camping De Scheepsbel in Doornspijk, gelegen aan de schitterende rand van de Veluwe. Dit charmante chalet biedt een unieke kans om te genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Voor het seizoen 2023 onderging het waterpark van de camping een volledige renovatie! Nu vind je hier twee grote zwembaden van in totaal 490 m², compleet met spannende glijbanen voor eindeloos waterplezier!

Trouwe viervoeters zijn meer dan welkom op deze camping, dus je hoeft je geliefde huisdier niet achter te laten tijdens je vakantie.

Kinderen zullen zich geen moment vervelen dankzij het nieuwe Carabouille speelkasteel en de geweldige indoorspeeltuin De Speelpiraat. Laat ze klimmen, klauteren en ontdekken in een veilige omgeving terwijl jij geniet van een momentje rust in het restaurantgedeelte met een glazen wand die zicht biedt op de speelvoorzieningen.

Natuurliefhebbers zullen zich direct thuis voelen op deze camping, omringd door bossen, heide en een prachtige zandverstuiving. Verken de natuur direct vanaf de camping of trek eropuit naar nabijgelegen pareltjes zoals Elburg, een van Nederlands mooiste oude Hanzesteden.

En voor een leuk dagje uit met de familie zijn er tal van attractieparken op rijafstand, zoals Walibi World, het Dolfinarium en de Apenheul.

Het park is het gehele jaar geopend.

Kenmerken:
Soort bouw: Hout
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Afmeting: Ca. 10m x 4m
Bouwjaar: 2002
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Aanwezig
Warmtebron: CV combiketel (2024)
Vloerbedekking: Vinyl

Perceel oppervlakte: Ca. 280m2
Woonoppervlakte: Ca. 40m2
Soort grond: Huurgrond
Adres: Klaterweg 8
Plaats / Park: Doornspijk
Parkservicebijdrage inclusief huurgrond: € 3.500,-
Prijs: € 59.500,- v.o.n.

Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Deels inclusief, zie inventarislijst
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
40 m2

Bouwjaar:
2002

Liggingen:
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster perceel:
280m2

Koopprijs:
€ 59.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op