Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Barteweg 15 R 204 | 6718 TH EDE

€ 45.000,-

vrij op naam

Omschrijving:

Uniek 6-persoons chalet in de Veluwe - Instapklaar en omringd door natuur!

Op een prachtig groen perceel aan de Barteweg 15 in Ede, midden in de Veluwse natuur, bieden wij dit sfeervolle 6-persoons chalet aan. Deze recreatiewoning is gelegen op huurgrond en beschikt over alle gemakken voor een ontspannen verblijf, het hele jaar door.

Het chalet is ruim en functioneel ingedeeld met 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met meubel en er is een apart toilet. De moderne keuken, vernieuwd in 2016, is uitgerust met een koelkast, spoelbak, fornuis en afzuigkap, ideaal voor wie graag kookt tijdens een verblijf. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht, wat betekent dat u direct kunt genieten van uw eigen plekje op de Veluwe.

Dit chalet is zowel in de zomer als in de winter de perfecte plek om te verblijven. Dankzij de centrale verwarming, aangelegd in 2016, en de airconditioning in de woonkamer, die zowel koelt als verwarmt, bent u verzekerd van een aangenaam klimaat, ongeacht het seizoen.

De ruime en lichte woonkamer biedt via een schuifpui toegang tot een heerlijk zonnig terras op het zuiden. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en het groen om u heen. Dit chalet ligt op een rustig deel van het park, maar u heeft toch alle faciliteiten van het park binnen handbereik.
Met een vraagprijs van slechts € 45.000,- wordt dit chalet instapklaar aangeboden, inclusief volledige inventaris. U kunt dus direct beginnen met genieten van uw tweede woning in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Let op: permanente bewoning en inschrijving op dit adres zijn niet toegestaan.

Meer informatie? Wilt u meer weten over dit unieke chalet? Bezoek onze website op www.veluwechalets.nl of neem contact met ons op voor een bezichtiging. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is de kans om uw eigen stukje Veluwe te bezitten. Grijp die kans!

Over Topparken 't Gelloo
Topparken ‘t Gelloo is een echt familiebedrijf met als grootste faciliteit de prachtige omgeving. Wanneer u het recreatiepark afloopt, bevindt u zich direct midden in de bossen van de Veluwe. Naast deze prachtige omgeving biedt het park ook sport en spelfaciliteiten en is er zowel een buiten- als binnen zwembad aanwezig. Kinderen kunnen zich ook vermaken in de binnen speelplaats op het park. Ook is er een recreatieteam dat de vakantieperiodes extra leuk maken. Het recreatiepark kenmerkt zich door de ruime kavels en de gemoedelijke sfeer en is uitermate geschikt voor iedereen die optimaal en comfortabel wil genieten op de Veluwe. Op het ruime parkeerterrein zijn diverse oplaadpalen aanwezig.
De omgeving
Ede ligt op de grens van de Veluwe en is omringd met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. De bosrijke omgeving van Ede leent zich uitstekend om eindeloos te wandelen én te fietsen over de Edese en Ginkelse Heide. Als u toch opzoek bent naar iets meer activiteit dan biedt de omgeving o.a. het volgende aan:

1. Kröller-Müller Museum.
2. Ginkelse Heide.
3. Natuurmonumenten-route Planken Wambuis.
4. Het Museonder in Nationaal Park de Hoge Veluwe.
5. Het Nederlands Tegelmuseum.
6. Concordiamolen.
7. Klompenpad.

Topparken is het hele jaar door geopend, waardoor u op elk moment kunt genieten van deze rustgevende en inspirerende omgeving.

Kenmerken
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel en kunststof
Bouwjaar: 2004
Aantal slaapkamers: 3
Berging: Houten berging
Warmtebron: CV combiketel
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: Ca. 300m2
Woonoppervlakte: Ca. 45m2
Oppervlakte berging: Ca. 5m2
Soort grond: Huurgrond
Adres: Barteweg 15
Kavel: Jasmijnpad 204
Plaats / Park: Ede
Kavelhuur: € 3.172,92
CAI: € 180,-
Videma € 50,16
Afvalstoffenheffing: € 252,48
Aanmeldkosten park (eenmalig): € 1.250,-
Prijs: € 45.000 vrij op naam
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Bestemming: Recreatie (permanente bewoning is niet toegestaan)

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
55 m2

Bouwjaar:
2004

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Warm water:
cv ketel

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
3

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Pannen

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
300m2

Koopprijs:
€ 45.000,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op