Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Strokel 23 66 | 3852 LM ERMELO

€ 42.500,-

vrij op naam

Verkocht
Strokel 23 66 ERMELO

Omschrijving:

Welkom in het hart van de Veluwe, waar dit prachtige chalet op u wacht, gelegen in het serene Ermelo.

Stap binnen in de betoverende wereld van natuurlijk comfort en ontspanning met dit prachtige onderhoudsarme chalet, perfect gepositioneerd in het serene en weelderige landschap van Camping De Strokel, Ermelo, te midden van de adembenemende schoonheid van de Veluwe. Dit is niet zomaar een chalet; het is een toevluchtsoord voor vier gelukkige zielen, een belofte van onvergetelijke vakantie-avonturen.

Omringd door weelderige bossen biedt het perceel een oase van groen, met een handige vrijstaande berging voor het veilig opbergen van uw fietsen. Verken de weidse mogelijkheden van de Veluwe, rechtstreeks vanaf uw voordeur, met talloze fiets- en wandelroutes die wachten om ontdekt te worden. Geniet van de rust en sereniteit op uw eigen houten vlonder, waar een prachtig terras uitnodigt tot ontspanning.

Het chalet is voorzien van een ruime ouderslaapkamer compleet met een kastenwand en opbergruimte boven het bed. De badkamer, gehuld in rustgevende neutrale tinten, biedt een een douchecabine, toilet en een wastafel met meubel. Hoewel de tweede slaapkamer momenteel dienst doet als handige opslagruimte, biedt deze veelzijdige ruimte de flexibiliteit om moeiteloos te worden omgetoverd tot een gastvrije slaapkamer. De goed uitgeruste keuken, compleet met een magnetron, 4-pits gasfornuis en afzuigkap, biedt een perfecte setting voor culinaire avonturen.

Vanuit de comfortabele woonkamer geniet u van een prachtig uitzicht op uw groene kavel, met directe toegang tot het betoverende terras via openslaande deuren. Dit alles wordt u aangeboden voor een prijs van slechts € 42.500,- v.o.n., inclusief een groot deel van de inventaris, waardoor dit chalet een onmisbare kans is voor liefhebbers van rust, natuur en comfort.

Let op: permanente bewoning en inschrijving op dit adres zijn niet toegestaan.

Unieke kenmerken:
- Open ligging
- Groene omgeving
- Geschikt voor 4 personen
- onderhoudsarm


Over de Strokel in Ermelo
Welkom bij Camping de Strokel, een oase van rust voor diegene die even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven!

Ontdek de sereniteit van Camping De Strokel, gelegen in het weelderige groen tussen Ermelo en Harderwijk, beiden slechts 2,5 kilometer verwijderd.

Verrijk uw dagen met de schatten van de omgeving. Verken uitgestrekte fiets- en wandelpaden, geniet van de levendige ambiance van Harderwijk met zijn overvloed aan terrassen, eetgelegenheden en boetieks. En laten we het betoverende Dolfinarium niet vergeten, een waar symbool van de stad.
In de nabije omgeving van Ermelo wachten ook schatten. Van het majestueuze Kasteel Staverden tot het Jugendstil-landhuis uit 1908, verscholen in het betoverende park van landgoed Oud Groevenbeek.

Verrijk uw dagen met perfecte fietsroutes, watersport op de stranden van de Randmeren op slechts 5 kilometer afstand, en voorzieningen zoals een zwembad op 1 kilometer afstand en een winkelcentrum op slechts 500 meter loopafstand.

Bij Camping De Strokel zijn comfort en gemak vanzelfsprekend. Ontspan in onze moderne sanitaire voorzieningen, inclusief invalidentoilet, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd, en voor bezoekers is er vrij parkeren beschikbaar. Bovendien bieden zij een wasserette en wifi, zodat u verbonden blijft met de wereld terwijl u geniet van de rust van de natuur.

Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof
Afmeting: Ca. 10.50m x 3.75m
Bouwjaar: 2019
Aantal slaapkamers: 2
Berging: separate kunststof berging
Warmtebron: Gaskachel en geiser
Vloerbedekking: Vinyl

Perceel oppervlakte: Ca. 250m2
Woonoppervlakte: Ca. 40m2
Soort grond: Huurgrond
Adres: Strokel 23
Plaats / Park: Ermelo
Parkservicebijdrage: € 2.517,- incl. milieu en rioolheffing
Prijs: € 42.500,- v.o.n.

Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief, zie lijst van zaken
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
40 m2

Bouwjaar:
2019

Warm water:
geiser eigendom

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Gaskachels

Berging/schuur:
Vrijstaand kunststof

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster perceel:
250m2

Koopprijs:
€ 42.500,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op