Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Krimweg 160 R 137 | 7351 TM HOENDERLOO

€ 115.000,-

vrij op naam

Omschrijving:

Te koop: Sfeervol en ruim chalet in Hoenderloo – Een unieke kans op de Veluwe!

Bent u op zoek naar een prachtig, goed onderhouden chalet te midden van de natuur? Dan is dit ruime dubbele chalet van circa 70 m² in Hoenderloo een buitenkans. Gelegen op het recreatiepark aan de Krimweg 160, op huurkavel R137, biedt dit chalet alles wat u zoekt voor een ontspannen verblijf in de bossen van de Veluwe. Met een vraagprijs van €115.000,- v.o.n. en inclusief volledige inventaris, is dit een unieke gelegenheid om uw eigen vakantieplek te verwerven.

Gezellig en sfeervol wonen:
Wat dit chalet bijzonder maakt, is de smaakvolle vintage inrichting die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Het chalet beschikt over twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin of voor het ontvangen van gasten. De modern betegelde badkamer is voorzien van alle gemakken en heeft een separate toiletruimte, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

De ruime woonkamer staat in open verbinding met de volledig ingerichte keuken, waar u gemakkelijk heerlijke maaltijden kunt bereiden. Door de grote ramen geniet u van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Geniet het hele jaar door van de natuur!
Een van de grote pluspunten van dit chalet is de overdekte buitenruimte. Voorzien van een pellet kachel, kunt u hier het hele jaar door genieten van het buitenleven, omringd door de rustgevende geluiden van het bos. Met een tuin op het zuiden profiteert u bovendien optimaal van de zon.

Het perceel is compleet met een vrijstaand houten tuinhuis, ideaal voor opslag of als extra ruimte voor hobby's. Daarnaast heeft u de luxe van een eigen parkeerplaats direct bij het chalet.

Recent onderhoud en faciliteiten
Dit chalet, gebouwd rond 2015, heeft recent nieuwe dakbedekking gekregen, waardoor grote onderhoudswerkzaamheden voorlopig niet nodig zijn. Het park waar het chalet zich bevindt, biedt diverse faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuin en horecagelegenheden, wat het verblijf hier nog aangenamer maakt.

Houd er rekening mee dat permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet zijn toegestaan, waardoor het chalet vooral geschikt is als recreatiewoning.

Ontdek Recreatiepark de Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo!

Groot recreatiepark aan de rand van het bos en heidegebied

Aan het einde van de Krimweg, verscholen tegen het bos en het uitgestrekte heidegebied, vindt u het prachtige recreatiepark de Rimboe & De Woeste Hoogte. Dit uitgestrekte park biedt een schat aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.
Faciliteiten en voorzieningen:
- Animatieteam: In de seizoenen zorgt het enthousiaste animatieteam voor entertainment en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
- Receptie: De receptie is het hele jaar door geopend, zodat u altijd terecht kunt voor vragen, informatie en ondersteuning.
- Buitenzwembaden: Geniet van de luxe van twee ultra moderne buitenzwembaden, ideaal voor een verfrissende duik op warme dagen.
- Restaurants: Twee hoogwaardige restaurants zijn het hele jaar door geopend, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden.
- Snackbar: Voor een snelle hap of een smakelijke snack kunt u terecht bij de snackbar.
- Sport en spel: Het park beschikt over talloze sport- en spelmogelijkheden, variërend van speeltuinen en sportvelden tot minigolf en tafeltennis. Perfect voor een actieve dag met het hele gezin.

Voor ieder wat wils!

Of u nu een actief gezin bent op zoek naar avontuur en vermaak, of een rustzoeker die wil genieten van fietsen en wandelen in het hart van de Veluwe, recreatiepark de Rimboe & De Woeste Hoogte biedt voor ieder wat wils. Ontdek de prachtige natuur, maak gebruik van de uitgebreide faciliteiten en ervaar de ultieme vakantiebelevenis.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Hout en bitumen dak
Bestemming: Recreatie
Afmeting: Ca. 70m²
Bouwjaar: c.a. 2015
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Vrijstaand hout
Warmtebron: CV Combiketel van 0
Vloerbedekking: --
Perceel oppervlakte: Ca. 200m² huurgrond met mogelijkheid tot koop
Woonoppervlakte: Ca. 70m²
Soort grond: Huur. Kopen is mogelijk tegen een meerprijs van € 70.000,-- k.k.
Adres: Krimweg 160
Plaats / Park: De Rimboe & De Woeste Hoogte
Huur: € 3.261,- per jaar,--
Riool + overige: € 45,-
Prijs: € 115.00,-- v.o.n.
Huisdieren toegestaan: Ja (max 2)
Inventaris: Inclusief en in overleg
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Nee
Oriëntatie tuinligging: Zuid
BTW van toepassing: Nee
Bestemming: Recreatie (geen permanente bewoning)
Aangeboden door: Veluwe Chalets Makelaars www.veluwechalets.nl

Kenmerken:

Soort woning:
Bungalow

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
70 m2

Liggingen:
Aan bosrand
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Voorzieningen:
Tv kabel

Warm water:
cv ketel

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Dubbel glas
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Kadaster eigendomsoort:
Lidmaatschapsrecht

Kadaster perceel:
200m2

Koopprijs:
€ 115.000,-
vrij op naam

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op