Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Randmeerweg 8 498 | 8071 SH NUNSPEET

€ 119.500,-

kosten koper

Omschrijving:

Prachtig chalet aan het Veluwemeer – Genieten van rust en natuur
Stelt u zich eens voor: binnen enkele stappen bereikt u het strand rondom het Veluwemeer vanuit uw eigen chalet. Dit is een unieke kans om te genieten van de rust en schoonheid van de Veluwe. Wakker worden met de opkomende zon, een kopje koffie op uw eigen terras, en vervolgens een ontspannen wandeling langs het glinsterende water. Dit alles is mogelijk met ons nieuwste aanbod: een prachtig nieuw chalet op eigen grond aan de Randmeerweg 8, kavel 498 in Nunspeet.

Indeling en comfort
Dit moderne chalet, gebouwd in 2023, biedt een comfortabele leefruimte waar u zich direct thuis voelt. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte en open woonkamer, waar voldoende ruimte is voor zowel een zitgedeelte als een eettafel. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, zodat u elke maaltijd met gemak kunt bereiden.

Achterin het chalet vindt u een stijlvolle badkamer, voorzien van een douche, toilet en wastafel. De twee gezellige slaapkamers, uitgerust met luxe boxspringbedden, bieden comfortabele slaapplaatsen voor vier personen. Dit chalet is ideaal voor zowel eigen gebruik als verhuur, en wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Alles is al aanwezig; u hoeft alleen maar uw koffers uit te pakken!

Genieten van het terras
Het terras, gelegen op het zonnige zuiden, biedt de perfecte plek om te ontspannen. Hier kunt u de hele dag door genieten van de zon, of in de avonduren heerlijk buiten dineren. De tuin is bovendien onderhoudsvriendelijk, zodat u volop kunt genieten van uw vrije tijd.

Investeren in vrijheid
Met een vraagprijs van slechts € 119.500,- k.k. exclusief BTW is dit chalet een uitstekende investering. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis of een object voor verhuur, dit chalet biedt alle mogelijkheden. Verhuur verloopt via Europarcs, waardoor u verzekerd bent van een professionele afhandeling. Permanente bewoning en inschrijving op dit adres is echter niet toegestaan.

Wilt u meer weten over dit unieke aanbod? Bezoek onze website www.veluwechalets.nl of neem contact met ons op via telefoon. Mis deze kans niet om te investeren in uw eigen stukje paradijs aan het Veluwemeer!

Over Europarcs Veluwemeer:
Europarcs Veluwemeer is een prachtig park direct aan het Veluwemeer waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Het is de perfecte uitvalsbasis om te leren surfen en zeilen of om te gaan vissen. Naast deze watersportactiviteiten biedt het park ook bootverhuur aan en is het gelegen aan een jachthaven. Even geen zin in water? Huur dan een E-chopper op het park en ga op verkenningstocht over de Veluwe.

Naast al deze activiteiten ligt het park ook nog eens op nabije afstand van Walibi Holland wat zich kenmerkt als het meest spectaculaire attractiepark van Nederland. Voor een uitstapje bent u binnen no time in de middeleeuwse stad Elburg dat bekend staat om zijn vele musea, maar ook de prachtige binnenstad met haven. Of kiest u liever voor de Hanzestad Harderwijk? Ook hier bent u binnen 10 minuten. Verder liggen de grotere steden Zwolle en Lelystad op een half uur rijden met de auto.

Een greep uit de faciliteiten:

Watersportcentrum
Jachthaven
Bootverhuur
E-chopper verhuur
Snackbar
Restaurant
Strand

In de seizoenen is er een actief animatieteam voor jong en oud.


Kenmerken:

Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Hout en kunststof
Bouwjaar: 2023
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Inpandig
Warmtebron: Elektrische verwarming en boiler
Vloerbedekking: Laminaat

Perceel oppervlakte: Ca. 150m2
Woonoppervlakte: Ca. 27m2
Soort grond: Eigen grond
Adres: Randmeerweg 8, kavel 498
Plaats / Park: Nunspeet
Parkservicebijdrage: € 2.552,51
Prijs: € 119.500,- k.k.
BTW: Exclusief BTW bij eigen gebruik. Bij verhuur zal artikel 37d worden toegepast in de koopovereenkomst.


Huisdieren toegestaan: In overleg, op dit moment zijn huisdieren niet toegestaan.
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, via Europarcs
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
27 m2

Bouwjaar:
2023

Liggingen:
Aan park
Open ligging
Aan vaarwater

Onderhoud binnen:
uitstekend

Onderhoud buiten:
uitstekend

Warm water:
elektrische boiler eigendom

Bijzonderheden:
Gestoffeerd
Gemeubileerd

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Elektrische verwarming

Berging/schuur:
Inpandig

Dak:
zadeldak

Specificatie:
Btw belast

Parkeren:
Op afgesloten terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
150m2

Koopprijs:
€ 119.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op