Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Krachtighuizerkern 22 131 | 3881 PL PUTTEN

€ 96.000,-

kosten koper

Omschrijving:

Welkom bij dit prachtig gelegen chalet in het hart van de Veluwe, in Putten.

Dit prachtige chalet van circa 50m² biedt de perfecte combinatie van comfort en gezelligheid, ideaal voor gezinnen en stellen. De woning is in goede staat dankzij diverse recente opknapwerkzaamheden waaronder de vervanging van de dakbekleding en CV ketel. Daardoor is het chalet volledig klaar voor verhuur of eigen gebruik.

Het chalet beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer met een comfortabel zitgedeelte en een eettafel. De open keuken is compleet uitgerust met een koelkast, vriezer, gasfornuis en afzuigkap, wat koken tot een plezier maakt. De openslaande deuren in de woonkamer leiden naar een verhoogd terras, perfect om te genieten van de zonnige tuinligging op het zuiden.

Er zijn twee slaapkamers: de ouderslaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, terwijl de tweede slaapkamer voorzien is van een praktisch stapelbed. De moderne badkamer is ruim en uitgerust met een douchecabine, wastafel met meubel en spiegel. Het aparte toilet bevindt zich in de hal.
Het perceel is speels ingedeeld met meerdere mogelijkheden voor het creëren van gezellige terrassen. Bovendien beschikt het chalet over een berging en een eigen parkeerplaats, wat extra gemak biedt.

De omgeving van Putten is een geliefde bestemming voor vakantiegangers en biedt een scala aan mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. De uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe nodigen uit tot wandelen en fietsen, terwijl de nabijgelegen toeristische attracties zorgen voor een gevarieerd verblijf.

Dit chalet wordt verkocht inclusief inventaris, waardoor het direct klaar is voor verhuur of om er zelf van te genieten. Het geheel wordt verwarmd middels CV en het perceel ligt op erfpachtgrond met een lange duur tot 2100. Houd er rekening mee dat permanente bewoning en inschrijving op dit adres niet mogelijk zijn.

Mis deze kans niet om te investeren in een fantastische recreatiewoning op een prachtige locatie!


Welkom bij Bungalowpark De Kern, een idyllisch vakantiepark gelegen in het hart van het bosrijke Putten.

Het park biedt diverse chalets en recreatiewoningen, perfect voor liefhebbers van rust en ruimte. Op de Veluwe vindt u een van de mooiste plekken in Nederland om onbezorgd te wandelen en te fietsen. Vanuit het park stapt u direct de prachtige bossen in, waar u volop kunt genieten van de natuur.

Waarom kiezen voor Bungalowpark De Kern?
Bungalowpark De Kern biedt een scala aan faciliteiten die uw verblijf onvergetelijk maken. Het prachtige grand café is zowel in de zomer als in de winter een heerlijke plek om te vertoeven. Hier organiseren zij regelmatig diverse activiteiten voor jong en oud. Verder beschikt het park over een verfrissend zwembad met een apart kinderbad en talrijke speeltoestellen voor de kleintjes.

Faciliteiten van het park
Bar/café
Buiten zwembad
Restaurant
Speeltuin

Ontdek de omgeving
Bungalowpark De Kern is de ideale bestemming voor rust, ruimte, natuur en gezelligheid. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe is ons park perfect voor natuurliefhebbers die willen genieten van het schitterende landschap, zonder ver weg te zijn van leuke toeristische plaatsjes zoals Putten, Voorthuizen, Ermelo en Harderwijk. Ook grotere steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk bereikbaar voor een dagje uit.

Kom naar Bungalowpark De Kern en ervaar zelf de unieke combinatie van ontspanning en avontuur in een prachtige, natuurlijke omgeving!


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel
Bouwjaar: 2000
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Houten berging
Warmtebron: CV combiketel
Vloerbedekking: Laminaat

Perceel oppervlakte: Ca. 202m2
Woonoppervlakte: Ca. 50m2
Soort grond: Erfpacht lopend tot 2100
Adres: Krachtighuizerkern 22
Plaats / Park: Putten
Huur en Parkservicebijdrage: € 2.759,75
Rioolheffing: € 95,04
Prijs: € 96.000,- k.k.

Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Noordwesten

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
50 m2

Bouwjaar:
2000

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Warm water:
cv ketel

Slaapkamers:
2

Verwarming:
Cv ketel

Berging/schuur:
Vrijstaand hout

Dak:
plat dak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
202m2

Koopprijs:
€ 96.000,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op