Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Nieuwe Prinsenweg 7 50 | 3881 PH PUTTEN

€ 109.500,-

kosten koper

Omschrijving:

Moderne luxe in de natuurrijke Veluwe: Uw ideale chalet in Putten

Ontdek uw perfecte toevluchtsoord in de Veluwse bossen met dit prachtige chalet, gelegen op een rustige en private locatie. Dit chalet biedt de ideale combinatie van comfort en natuur, en is nu beschikbaar voor € 109.500 k.k. op eigen grond.

Het chalet biedt een oase van rust en privacy dankzij de volledige omheining van het perceel. Het beschikt over een ruim terras bij de openslaande deuren, perfect voor uw ochtendkoffie, en een gezellige picknickbank aan de achterzijde voor sfeervol dineren in de avondzon, omgeven door groen. Met een ruime eigen parkeerplaats heeft u altijd gemak bij aankomst.

Het chalet wordt aangeboden exclusief interieur, wat u de mogelijkheid biedt om het geheel naar eigen smaak en wensen in te richten. De moderne keuken is uitgerust met voldoende kastruimte, een koelkast, gasfornuis, en afzuigkap. De gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Het chalet is geschikt voor vier personen en beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, terwijl de tweede slaapkamer beschikt over twee hoogslapers met handige opslagruimte eronder. De badkamer is recent opgeknapt en uitgerust met een douche en wastafel met meubel, terwijl het toilet zich apart in het chalet bevindt.

Dankzij de actieve coöperatie op het park geniet u van lage jaarlijkse kosten, waardoor dit chalet een uitstekende investering is voor zowel eigen gebruik als verhuur. De woning wordt verwarmd middels nieuwe, efficiënte infraroodpanelen en is onlangs volledig gerenoveerd, inclusief een nieuwe vloer, schilderwerk, en deuren.

Met de Veluwse bossen grenzend aan De Konijnenburg, kunt u direct vanaf het park genieten van uitgebreide wandel- en fietspaden. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de natuur.

Let op: permanente bewoning of inschrijving op dit adres is niet mogelijk.
Meer informatie? Bezoek onze website www.veluwechalets.nl of bel ons. Ontdek vandaag nog uw nieuwe vakantieplek op de Veluwe!


Welkom bij De Konijnenburg, een vakantiepark gelegen in het hart van het bosrijke Putten.

Coöperatie "Chaletpark de Konijnenburg U.A." is per 15 november 2017 ontstaan door een omzetting vanuit een vereniging van eigenaren. De coöperatie heeft tot doel het beheren en exploiteren van de gemeenschappelijke voorzieningen.

Het park ligt aan de bosrand van het vriendelijke Veluwse dorp Putten, waar u gezellig kunt winkelen en genieten van de plaatselijke horeca. Verder vind u nog de bekende supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Konijnenburg is een park waar natuurlijke uitstraling en rust hoog in het vaandel staan. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Vanuit het park loopt u zo het bos in voor een wandeling, een ontmoeting met een ree of wild zwijn. Maar ook op de fiets of te paard kan je heerlijk uit de voeten. De Konijnenburg is een gewilde plek voor mensen die een rustig plekje willen kopen waar ze kunnen ontspannen. Elk jaargetijde op de Veluwe biedt zijn eigen ongekende mogelijkheden om de drukte van alledag even te vergeten en weer nieuwe energie op te doen uit de natuurlijke schoonheid.

Chaletpark de Konijnenburg is het gehele jaar geopend.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Canexel
Bouwjaar: 2007
Aantal slaapkamers: 2
Berging: Geen
Warmtebron: Infrarood panelen
Vloerbedekking: Laminaat

Perceel oppervlakte: Ca. 212m2
Woonoppervlakte: Ca. 40m2
Soort grond: Eigen grond
Adres: Nieuwe Prinsenweg 7
Plaats / Park: Putten
Parkservicebijdrage: € 1.062,-
OZB: € 45,-
Rioolheffing: € 51,60
Prijs: € 109.500,-

Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Exclusief, enkel bedden en matrassen blijven achter
Stoffering: Exclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
Oriëntatie tuinligging: Zuid

Kenmerken:

Soort woning:
Stacaravan

Recreatiewoning:

Woonoppervlakte:
40 m2

Bouwjaar:
2007

Onderhoud binnen:
goed

Onderhoud buiten:
goed

Warm water:
geiser eigendom

Slaapkamers:
2

Isolatie:
Volledig geisoleerd

Verwarming:
Elektrische verwarming

Dak:
zadeldak

Dakmateriaal:
Bitumineuze dakbedekking

Parkeren:
Op eigen terrein

Kadaster eigendomsoort:
Volle eigendom

Kadaster perceel:
212m2

Koopprijs:
€ 109.500,-
kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Vraag een bezichtiging aan:

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op